Kort

Altenew – Precious Peony

For en rar tid vi er inne i. Her er det hjemmekontor og hjemmeskole i skjønn (?) forening… At situasjonen går ut over hobbyen er i alle fall sikkert, for hobbyrommet har blitt arbeidskontor, og arbeidstiden er ikke akkurat 8-16. Så da blir jobb prioritert, og hobbyen er satt midlertidig på vent. Jeg har derimot flere kort som jeg lagde før hele Norge gikk i dvale, så jeg får starte med å vise fram de.

Dette kortet lagde jeg til en kollega som fikk hverdagen snudd på hodet på grunn av en kreftdiagnose. Da er det jammen meg smålig å klage over utfordringer med hjemmekontor…

Blomstene er Precious Peony fra Altenew, og jeg har brukt no-lines teknikken. Da stempler jeg motivet med en lys farge, slik at omrisset av blomstene ikke synes når motivet er ferdig fargelagt. Jeg har fargelagt med Zig Clean Color Real Brush Markers, og deretter har jeg brukt noen gamle akvarellblyanter til å forsterke skyggene.

Bakgrunnen er laget med en sjablong fra Altenew som heter Wavy Grid, samt Distress Ink i tre forskjellige farger. Deretter har jeg sprayet bakgrunnen med Shimmer Spray, og stemplet en tekst fra Pinkfresh Studio sitt stempelsett Scripted Bold Sentiments 1.

Ønsker dere alle en fortsatt frisk og fin uke!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.