Kort

Altenew – Beautiful Day

I «gamle dager» pleide jeg å lage kort dersom en kollega sluttet hos oss. Men med tiden kjente jeg at det faktisk var ganske krevende, for det er trist når gode kolleger slutter. Derfor har jeg det siste året valgt å si nei til å lage akkurat disse kortene. Helt til i dag. For noen ganger betyr den som slutter så mye for den jobben du har at du virkelig ønsker å si takk med et personlig kort.

Dette kortet har jeg malt med farger fra mitt gamle akvarellskrin fra Windsor & Newton. Skrinet er nesten 20 år gammelt, og jeg har ikke brukt det på mange, mange år. Jeg visste faktisk ikke hvor det var før jeg fant det på loftet tidligere i vinter. Men fordelen med akvarellfarger er jo at det bare er å tilsette vann så er de like gode som nye.

Den store teksten er laget med gullfarget embossingpulver, og er ikke sort slik det kan se ut på bildene over. Jeg har også brukt en gullfarge fra et nytt akvarellskrin fra Altenew for at blomstene skulle få et dryss av gull over seg.

Også må jeg jo innrømme at jeg ikke har malt dette motivet helt fra scratch. For så flink er jeg ikke til å tegne. Jeg har brukt et stempelsett fra Altenew som heter Beautiful Day, og har stemplet blomstene og bladene med Distress Ink i fargen Antique Linen. Da får du et svakt omriss av motivet, og du har et utgangspunkt for fargeleggingen din. Blomsten er stemplet tre ganger, og bladet 3-4 ganger, delvis overlappende.

Teksten er et stempel fra Pinkfresh Studio, og settet heter Scripted Bold Sentiments 1.

Da håper jeg dere har fått litt kreativ inspirasjon, og ønsker dere en fortsatt fin uke.