Kort

Purple Onion Designs – Iris

Lille Iris fra Purple Onion Designs hopper i det på dagens kort, og spensten, iveren og det lille smilet vitner om en tro på at alt går an. Og hvordan vet man at det ikke går om man ikke prøver? Derfor digger jeg også teksten fra Hege Foyn Design, for den understreker akkurat det budskapet jeg ville ha frem her.

Stemplene fester jeg til stempelplattformen ved hjelp av Clear Mounting Stamp fra Purple Onion Designs. Det er spesielt laget for å gi heft til rødgummistemplene fra Purple Onion Designs. Og det aller beste er at jeg da slipper arbeidet og klisset med de andre metodene.

Jeg maskerte stemplene med Masking Magic fra Gina K Designs. Deretter svertet jeg bakgrunnen med Distress Ink. Himmelen er Speckled Egg, og bakken Gathered Twigs. I tillegg har jeg sprutet over litt konsentrert farge av samme blekk, samt hvit gouache. På himmelen sprutet jeg over litt Salty Ocean i tillegg, og jeg vet ikke om jeg egentlig liker de mørke prikkene så godt.

De fine trestolpene er Wood Post Set fra Purple Onion Designs. Jeg har fargelagt med Copic, og jeg angret på fargevalget nesten med en gang. Jeg er ikke egentlig så glad i rød, så jeg tegne noen hvite prikker på kjolen for dempe det røde litt.

Jeg brukte disse fargene:

Til slutt pyntet jeg med noen iriserende halvperler fra Kat Scrappiness. Panelet er forresten stanset ut med den nest største diesen fra My Favorite Things A2 Stitched Rectangle STAX Set.

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.