Kort,  Video

Altenew – Friends Forever

I dag har jeg en ny video å vise dere, og denne har jeg planlagt en god stund. Stempelet jeg har brukt er Friends Forever fra Altenew, og jeg har stemplet med Staz On Jet Black på Canson Montval 300 g akvarellpapir. Jeg hadde opprinnelig sett for meg et stående kort med én kaffekopp, men jeg var redd det skulle bli for likt kortet med skrivemaskina. Derfor stemplet jeg sammen to kopper, og gikk for liggende format i stedet. Det ferdige kortet er 5×7 inch.

På videoen viser jeg hele prosessen med å lage en maske og stemple sammen to motiv. Her har jeg brukt Post-it Sticky Notes med full klebing på hele arket. Jeg har også større maskeringsark fra Gina K. Designs, men jeg velger ofte de små arkene om motivet får plass.

Jeg har malt med akvarellfarger fra Winsor & Newton, og jeg har brukt få farger på dette kortet. De tre/fire hovedfargene er Cerulean Blue, Payne’s Gray og en blanding av Brown Madder og Sepia. I tillegg hadde jeg en liten klump med Potters Pink på paletten min som jeg blandet inn for å få rødskjær i det brune. Ellers er det bare rester fra skrinet mitt. Jeg spruter også over de samme fargene når motivet er tørt, samt hvit gouache og Perfect Pearls. Skinnet fra Perfect Pearls er så fint når lyset skinner i riktig vinkel.

Teksten er embosset i hvitt på vellum, og jeg valgte å lage denne som en lang stripe jeg kunne brette bak kortet. Deretter brukte jeg litt lys hyssing fra May Arts som jeg surret rundt kortet. Denne dekker delvis over teksten, men siden den ligger løst over teksten er det likevel mulig å lese den.

Jeg monterte panelet på en kortbase med 3D-foam, og jeg brukte ganske mye tape for å rette ut noen av bulkene i papiret. Til slutt pyntet jeg med enamel dots fra Altenew, og noen brune halvperler fra KaiserCraft.

Videoen er denne gang på norsk, for det finnes rett og slett så utrolig mange gode videoer på engelsk. Så da prøver jeg med norsk, og ser hvordan det blir mottatt.

Ønsker dere en fortsatt fin uke! Legg gjerne igjen en kommentar om du liker bloggen min eller kanalen min på YouTube.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.