Tags

Papirdesign – Dame Die – Binderskort til konfirmant

Det var så gøy å lage binderskort, så jeg måtte bare kjøre på med et til mens jeg var i siget. Her har jeg brukt restene etter forrige korts rester, samt pynt som lå ferdig stanset ut. Så dette gikk skikkelig kjapt å lage.

Jeg tok de største bitene og plasserte de slik jeg ønsket. Jeg pleier alltid å stifte sammen panelene slik at stiftene ikke synes på den ferdig tagen (etter at jeg har limt på en bakside). Blonden måtte jeg klippe til, og det som ser ut som høyden på blonden er egentlig bredden. Den er superdekorativ, og passer bra til bakgrunner. Jeg har kjøpt den på Stoff & Stil.

Jenta er en die fra Papirdesign som heter PD16170 Dame. Jeg hadde stanset henne ut i svart kartong tidligere, fra da jeg produserte kort med crayons i regnbuens farger.

Bindersen kommer fra Clas Ohlson og er 78 mm lang. De små hjertene er glitterfoam som er stanset ut med en liten hjertedie fra Rooting for You fra Concord & 9th.

Krukken med sukkulent er også en rest, og jeg stemplet og stanset ut denne fra 20 år gamle akvareller for nøyaktig et år siden. Den kommer også fra Rooting for You fra Concord & 9th.

Gratulerer er en die med skygge fra Papirdesign, og denne heter PD1900240 Gratulerer 14. Den lille konfirmantteksten kommer fra et mønsterark fra Papirdesign som heter PD1900335 Håpefull – Veien videre. Jeg kjøpte disse arkene for å klippe ut de små tekstene, og fargelegger kun siden på den utklipte teksten med en sort penn.

De to hjertene som er delvis skjult av teksten kommer også fra Concord & 9th, og heter Layering Leaves. Det er et endre sett som jeg har hatt noen år. Til slutt sprutet jeg litt hvit gouache over det hele. Det ble kanskje litt mye, men dama ble i alle fall ikke så svart og trist…

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.