Tags

hÄnglar & Wings – Äggjakt

Jeg bare elsker hÄnglar & Wings! Motivene er akkurat passe store og detaljerte, og det er så gøy å se hvordan de skjønne figurene våkner til liv med litt farge. Jeg synes figurene passer spesielt godt med vannfarger, men det er selvfølgelig ikke noe i veien for å bruke Copic eller fargeblyanter i stedet.

Dagens bidrag er en tag som jeg har farget med Ink Blending Tool og Distress Oxide Ink i fargene Tea Dye, Hickory Smoke, Black Soot og Chipped Sapphire. Tagen er fra Ranger, og dette er #8 Mixed Media Heavystock som du nå får kjøpt i nettbutikken min, sammen med et utvalg av Distress Oxide Ink. Den nydelige diesen bak motivet er Delicate Oval Frame fra Dress My Craft, og jeg har stanset den ut i tynn Neenah kartong.

Siden Distress Oxide Ink er en hybrid mellom Dye Ink og Pigment Ink bruker den laaaang tid på å tørke. Det har ikke jeg tålmodighet til å vente på, så jeg måtte selvfølgelig hjelpe til med en varmluftspistol. Når det er tørt nok har jeg stemplet løst her og der med Hero Arts Novel Prose Bold Prints. Jeg holder bare stempelet i hånden mens jeg stempler, og bøyer det lett for å unngå skarpe kanter. Det blir ikke perfekt, og det er akkurat det jeg liker med denne teknikken. Hjertene som er stemplet på to av hjørnene kommer fra Concord & 9th Bitty Banners Bundle. Før jeg limte på motivet og pynten sprutet jeg over litt hvit gouache.

Motivet er hÄnglar & Wings Äggjakt, og jeg har som vanlig stemplet på Canson Montval 300 gsm akvarellpapir med Versafine Onyx Black. Jeg har fargelagt med ZIG Clean Color Real Brush tusjer i disse fargene:

Hud:

 • 069 Blush
 • 073 Vanilla

Kinn/Ører:

 • 028 Pale Pink
 • 230 Pale Rose

Klær:

 • 910 Warm Gray 6
 • 907 Warm Gray 3
 • 900 Warm Gray 1
 • 073 Vanilla

Skjerf:

 • 208 Deep Vermillion
 • 073 Vanilla

Skygge:

 • 302 Haze Blue
 • 999 Blender

Banneren er også fra Concord & 9th Bitty Banners Bundle, og dette settet har så mange fine elementer! Her har jeg stemplet ordet HURRA på kvistkartong med Versafine Onyx Black. Jeg ble veldig overrasket over hvor lik farge det er på kvistkartongen og tagen, men det er bare helt tilfeldig.

Til slutt har jeg pyntet med et heklet hjerte, samt champagnefargede glitterdrops fra Pinkfresh Studio. Tråden i toppen av tagen er fra May Arts, og den fine teksten er fra Hege Foyn Design. Ja, også har frk. harepus fått ekte Swarovski-krystaller i ørene. For fin skal hun være! Nesten synd at bildene ikke viser hvor fantastisk de blinker i lyset… Jeg har ikke ekte Swarovski-krystaller i nettbutikken, men jeg har et mye rimeligere alternativ med bling fra Kort & Godt. Ikke like fine som Swarovski-krystaller, men det er jo også ufint å sammenlikne Posche og Lada… God helg!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.