Tags

Altenew – Mega You Die

Jeg har fått helt dilla på å bruke rester av ark med Brusho i det siste, for selv «mislykkede» prosjekt kan gi fine effekter. Brusho er et pigmentpulver som du bruker sammen med vann for å sette farge på ark. På denne tagen har jeg brukt akvarellark med Brusho fra restelageret mitt.

Det ene arket hadde lys og jevn farge, og på dette stemplet jeg to blomster med VersaMark Ink, og embosset med hvitt embossingpulver. Blomstene er Charming Doodles fra Altenew, og de er superdekorative!

Restene av Brusho-arket er brukt sammen med forskjellige rester av mønsterark, slik at fargene fra blomstene blir tatt opp på høyresiden av tagen.

You’en var opprinnelig hvit, og det var så kjedelig at jeg hadde på litt Stickles glitterlim på bokstavene, på toppen og høyresiden av bokstavenes nedstrøk. Og det ble så stygt! Jeg er glad i glitter og bling altså, men det ble bare helt grusomt. Så da var det bare å finne på noe som kunne redde tagen i land.

I restemappa fant jeg enda et ark med Brusho, men jeg var usikker på om det ble for mørkt og urolig. Men den mørke fargen var akkurat det som skulle til for at teksten poppet. Og ved å la deler av den hvite teksten synes som skygge under den røde så fikk jeg bundet sammen fargene bedre også.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.