Kort

Simon Says Stamp – Wake Up and Make Up

Dagens kort gikk skikkelig kjapt å lage, for her gjorde jeg meg ikke akkurat flid med blendinga. Leppestiftene er fargelagt med Copics, og etuiene fikk kun noen kjappe strøk med tusjene. Jeg brukte Toner Gray til dette, samt ulike rødfarger for selve leppefargen.

Kartongen bak leppestiftene er Bristol Smooth, og skyggen under er derfor laget med vannbaserte Zig-tusjer. Jeg har bare prikket og skissert litt her og der, og brukte de lyse fargene til å tone ut kantene litt.

De svarte flekkene bak motivet har jeg laget med Dylusions Black Marble Ink Spray, og jeg har bare skrudd toppen av flaska og kakket litt på plastrøret som trekker opp blekket.

Leppestiftene er stanset ut med tilhørende dies, og jeg har også stanset ut et lag med foam. I kanten på kortet har jeg brukt en smal stripe bakgrunn av alkoholblekk. Denne er laget med gullblekk fra Jaquard Piñata og kun fargen Velvet fra Altenew. Den er derfor mer rød enn den forrige bakgrunnen jeg lagde.

Til slutt pyntet jeg leppestiftene med litt hvit gelpenn, og limte på paljetter fra Altenew. Både leppestiftene og teksten kommer fra Simon Says Stamp Wake Up and Make Up. Jeg har hatt dette stempelsettet i minst to år, men det er første gang jeg bruker det.

En liten fun fact til slutt. Visste du at i 1770 ble leppestift bannlyst av det Britiske parlamentet fordi de mente at den hadde makt til å forføre menn inn i ekteskap, noe som ble sett på som heksekunst?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.