Kort

Altenew / My Favorite Things – Piles of Presents / Birth-Yay

Dagens kort er fargerikt og lekent. Her har jeg blandet mange ulike elementer som jeg vanligvis ikke bruker sammen, og jeg blir i alle fall glad av å se på det. Farger gjør altså noe med oss!

Kortet har blitt til av elementer jeg egentlig hadde tenkt å bruke på andre kort. Bakgrunnen er laget med Distress Ink i regnbuefarger, og sprayet med litt vann for å få litt lett variasjon i fargene. Deretter har jeg lagt over en die cut av Stacked Diamonds Cover Die fra Altenew. Den er stanset ut av Neenah kartong.

Pakkene er fra Piles of Presents Stamp Set fra Altenew. Jeg har stemplet de med Distress Oxide Ink, og det er nok ikke det beste blekket til stempling. Fargene bruker lang tid på å tørke, og jeg synes nesten ikke de er helt tørre enda. Og det er tross alt fire måneder siden jeg stemplet de. Trykkene blir ikke spesielt gode heller, så Distress Oxide Ink fungerer nok best til blending.

Den søte apekatten er fargelagt med Copics, og er det eneste elementet som er nytt på kortet. Men her gjorde jeg en liten tabbe. For jeg stemplet ivrig i vei på en rest av et papir, og innså for sent at jeg hadde brukt Memento på Bristol Smooth kartong. Dette papiret egner seg nemlig ikke for Copics. Jeg prøvde likevel, og det gikk egentlig greit. Apekatten ser litt mer skitten ut enn den skulle vært, men på et så lite motiv så gjør ikke det noe.

Apekatten er fra My Favorite Things Birth-Yay Stamp Set, og jeg synes den er så søt der den blir tatt på fersken med en pakke i hånda. Dette stempelsettet har mange fine motiv, og jeg har brukt et av de andre motivene på kortet du finner her.

Pakkene er montert med 3D-puter, og apekatten er montert på foam. Teksten er embosset med hvit embossing på sort kartong, og til slutt har jeg pyntet med min nye favorittbling fra Pinkfresh Studio.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.