Kort

Create A Smile – Radio Rock

Ny uke, nye muligheter! Jeg starter friskt med dette fargerike kortet med den superkule og retro radioen fra Create A Smile. Jeg har fått skikkelig dilla på å lage enkle kort ved hjelp av en stensil og et fremhevet motiv. For det kan varieres i (nesten) det uendelige.

Her har jeg brukt Splotch Stencil fra Create A Smile, sammen med Distress Ink i fargene Candied Apple, Picked Raspberry, Carved Pumpkin, Squeezed Lemonade, Twisted Citron, Mermaid Lagoon og Wilted Violet. Papiret er Neenah Classic Crest Solar White i 110 lb tykkelse.

Panelet har jeg stanset ut med A2 Stitched Rectangle fra My Favorite Things. Jeg brukte den nest største diesen, og la et sort panel bak for å få en tynn ramme som tok igjen det sorte på kortet.

Motivet er stemplet på Neenah kartong i 110 lb tykkelse med Memento Tuxedo Black, og fargelagt med Copic. Neenah tåler ikke like mange lag farge som Perfect Coloring Paper, men jeg liker å bruke Neenah når jeg også har Neenah som panel bak motivet mitt. For dette papiret har en naturlig varm hvit farge, mens Perfect Coloring Paper er kritthvitt, og litt blålig. I tillegg liker jeg at Neenah er tykkere.

Radioen er fargelagt med disse fargene:

Jeg stemplet notebåndet og teksten rett på det fargerike panelet, og limte fast radioen med 3D-puter. Den har jeg forresten klipt ut med en liten og spiss saks fra EK Success. Jeg synes denne er kjempegod til å klippe ut motiver, for det er så lett å komme til over alt. Den klipper også fint i tykt papir.

Til slutt stemplet jeg sorte noter, samt pyntet med min favorittbling fra Pinkfresh Studio. Håper du ble inspirert til å leke deg litt med stensiler og blekk.

– Kreativ hilsen fra

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.