Kort

Create A Smile – Knit Kit – Bubble Circle Stencil

Har du sett alle de flotte stensilene jeg har fått inn i nettbutikken? En av de mest populære er Bubble Circle Stencil fra Create A Smile, og det er jo ikke vanskelig å skjønne når man ser hvor dekorativ bakgrunn man kan lage med denne stensilen.

Jeg ønsket duse farger, og påførte fargene med blenderbørster fra Taylored Expressions. Jeg brukte Distress Ink i fargene Scattered Straw, Tattered Rose, Iced Spruce, Pine Needles og Blueprint Sketch.

Motivet er Knit Kit fra Create A Smile, og jeg har fargelagt med ZIG-tusjer på Canson Montval akvarellpapir. Jeg brukte disse fargene:

Garn:

  • 405 Dark Green
  • 071 Natural Beige

Pinner og banderol:

  • 907 Warm Gray 3
  • 099 Cool Gray 1
  • 071 Natural Beige

Hjerte:

  • 230 Pale Rose
  • 260 Deep Red

I tillegg brukte jeg 999 Blender.

De små strekene med glitter har jeg tegnet med en Sakura Gelly Roll glitterpenn. Denne skinner så utrolig fint i lyset! Motivet har jeg klippet ut for hånd med en spiss og god saks, og jeg er veldig glad i min fra EK Success.

Teksten er et eldre stempel fra Papirdesign, men jeg har tatt det inn i nettbutikken fordi jeg synes det er så dekorativt. Her har jeg maskert stempelet og stemplet det på to linjer i stedet for en.

Til slutt pyntet jeg kortet med diamanter fra Kort & Godt. Disse blinker godt i lyset, men er dessverre ikke så enkle å fotografere.

En annen populær stensil er Splotch Stencil fra Create A Smile, og den er også på lager igjen. Jeg har brukt den på et tidligere kort, og da med skarpe farger. Det finner du her om du ønsker å se det.

Ha en fortsatt fin uke!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.