Kort

Stamping Bella – Curvy Girl Loves the Beach

Hvem lengter ikke etter stranda når det blir sol og sommer? Denne damen fra Stamping Bella er i alle fall klar for litt strandliv.

Jeg har fargelagt henne med Copics, og deretter laget et enkelt kort med motivet og blomster fra My Mind’s Eye. Blomstene har jeg klippet ut fra mønsterark i serien Gingham Gardens.

Bak motivet har jeg brukt et matchende papir fra samme serie. Dette har jeg limt på et stykke ferskenfarget Bazzill kartong som tar igjen fargen fra blomstene.

Et par av blomstene har jeg limt på med 3D-puter, mens resten er limt flatt på motivet. Alle blomstene er klippet ut for hånd, og det er både enkeltvise blomster og grupper med blomster. De små tekstene er stempel fra Staz som jeg har stemplet på kremfarget kartong.

Jeg brukte en hvit penn til å lage noen hvite prikker på kurven, og som reflekser i brilleglassene.

På brillene hadde jeg deretter på Glossy Accents slik at det skulle se ut som ekte brilleglass. Til slutt pyntet jeg med bling fra Pinkfresh Studio i matchende farger.

Jeg lagde min første reel med denne fargeleggingen. Sjekk profilen min på Instagram om du har lyst til å se den lille videosnutten med musikk.

Ønsker dere en fortsatt fin dag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.