Kort,  Video

Colorado Craft Company – Be Creative

Hvorfor gjøre det vanskelig når det kan gjøres så enkelt som dette? Det ser kanskje ikke så enkelt ut, men jeg har brukt superenkle teknikker og fått et fargerikt og lekent kort. Og siden det er Pride-måned så passet det jo fint å lage det i regnbuens farger.

Kortet er en gave til søskenbarnet mitt, og siden hun maler de nydeligste malerier i akrylmaling hadde jeg lyst til å bruke denne søte musa fra Colorado Craft Company og Anita Jeram som utgangspunkt for kortet. Stempelet heter Be Creative.

Jeg måtte jo selvfølgelig også prøve de nye diesene mine fra Altenew, for disse tallene har jeg siklet etter en stund. Og jeg er så fornøyd med resultatet, for se bare hvor enkelt og effektfullt det blir å stanse ut deler av bakgrunnen og sette den tilbake med et lag foam under! Tallene heter forresten Bold Numerals Die Set.

Jeg hadde egentlig tenkt å stemple teksten i svart under tallene, men det kom jeg først på da tallene og foamen var limt på. Og da var det for sent, for høyden på tallene ville hindret meg i å få et fint trykk. Så da måtte jeg finne på noe annet, og valget falt på å embosse teksten i hvitt på svart kartong. Deretter stanset jeg ut teksten med Altenew Featured Sentiments Die Set. Og jeg tror kanskje dette ble vel så bra som den opprinnelige planen.

Til slutt pyntet jeg med bling fra Kort & Godt. De er sååå fine, og passer til nesten ethvert prosjekt. Jeg pleier å legge blå perler over blå bakgrunner, og tilsvarende for de andre fargene. Da passer perlene alltid så godt inn.

Siden jeg filmen hele prosessen kan du sjekke videoen min om du har lyst til å se hvor enkelt det faktisk var. Videoen har norsk tale slik som sist, og ligger ute på YouTube-kanalen min. Du kan også se den her i bloggen min. Også blir jeg kjempeglad for alle likes, og takknemlig for alle som vil følge meg…

Oversikt over fargene jeg har brukt:

Regnbue (bakgrunn og pensel):

 • 020 Red
 • 070 Orange
 • 050 Yellow
 • 041 Light Green
 • 032 Persian Blue
 • 080 Violet
 • 082 Purple

Mus:

 • 095 Dark Gray
 • 094 Gray Brown
 • 091 Light Gray
 • 201 Pink Haze
 • 999 Blender

Pensel:

 • 040 Green
 • 040 Light Green
 • 063 Ochre
 • 054 Pale Orange
 • 091 Light Gray
 • 999 Blender

Ønsker dere en fargerik og fin dag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.