Kort

Mama Elephant – Mod Heart – To My Dearest

Det er så gøy å få nye varer! Nå er nettbutikken fylt opp med masse kjekt verktøy og tilbehør, samt basisutstyr som Neenah kartong og stempelputer. Og i neste uke kommer varene fra Mama Elephant. Jeg har brukt ventetiden på å lage kort med Mod Heart og To My Dearest. Og gjett om jeg har kost meg!

Motivene er fargelagt med Distress Ink, mens bakgrunnen og hjertene er malt med det nye akvarellskrinet jeg selger i butikken. Det har jeg satt sammen av farger jeg bruker mye, og er et sett som egner seg godt for den som ikke har noe fra før, og som ønsker å prøve akvarellmaling.

Dette kortet lagde jeg som et ristekort, og fylte det med ulike paljetter fra Kort & Godt. Jeg har brukt disse produktene:

Diamantene jeg har brukt som pynt er bling fra Kort & Godt i størrelsene 2 mm, 3 mm, 3,5 mm og 4 mm. Så fine og allsidige å bruke!

Jeg lagde en matchende konvolutt med den samme akvarellmalingen, og skrev navnet med en Fudenosuke Brush Pen. Denne har en fleksibel tupp slik at du kan variere tykkelsen på streken ved å endre presset mot papiret.

Kort nummer to er et godt eksempel på at Mod Heart også er veldig fin å bruke alene sammen med en tekst. Her har jeg fuktet et akvarellpapir med vann og påført litt farge med en pensel uten å trekke fargen helt ut i kantene. Deretter har jeg stanset ut hjertet og ramma fra akvarellpapiret, og brukt delene på hvert sitt kort. Teksten på dette kortet kommer fra Papirdesign. De superfine diamantene er mine favoritter fra Pinkfresh Studio. Jeg har disse fargene i butikken: Peach Fuzz, Ballet Slipper, Sky Blue og Ocean Breeze. Og flere kommer etter hvert!

Det siste kortet er også et ristekort, og her har jeg brukt det som var igjen fra det forrige kortet. I tillegg svertet jeg kortbasen med en sjablong og Distress Ink i fargene Dried Marigold, Festive Berries og Seedless Preserves. Deretter stemplet jeg på en fin tekst fra Norsk Stempelblad.

Til slutt limte jeg på nok en sjarmør fra To My Dearest. Dette stempelsettet er ventet inn i butikken neste uke. Jeg har fargelagt motivene i disse Distress Ink fargene:

  • Tattered Rose
  • Aged Mahogany
  • Antique Linen
  • Vintage Photo
  • Walnut Stain
  • Pumice Stone
  • Black Soot
  • Spiced Marmalade
  • Old Paper
  • Weathered Wood

Da håper jeg du fikk litt inspirasjon til å prøve akvarellmaling. Og hvis du lager noe med produkter fra Mama Elephant, eller noe annet jeg har i nettbutikken, blir jeg veldig glad om du vil dele det på inspirasjonsgruppa på Facebook.

Ønsker deg en riktig fin helg!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.