Kort,  Video

Mama Elephant – Party Animals – Combo Rectangle

Mens jeg venter på nye produkter fra Mama Elephant koser jeg meg med å fargelegge noen eldre motiv. Her har jeg brukt Mama Elephant Party Animals stempel og dies, og gjort om de søte kaninene til små kosedyr ved å stiple små sømmer her og der.

Motivene er stemplet på Canson Montval 300 g akvarellpapir med Versafine Onyx Black. Deretter har jeg fargelagt med Zig Clean Color Real Brush Markers i følgende farger:

Kropp:

 • 903 Platinum Brown
 • 900 Warm Gray 2
 • 999 Blender

Kinn/Mage:

 • 230 Pale Rose
 • 201 Pink Haze
 • 073 Vanilla

Blå hatt:

 • 035 Deep Blue
 • 092 Blue Gray
 • 999 Blender

Grønn hatt:

 • 033 Persian Green
 • 042 Turquoise Green
 • 999 Blender

Stjerne:

 • 052 Bright Yellow
 • 073 Vanilla

Flaske:

 • En miks av fargene over (noterte ikke…)

Kortbasen er Neenah Classic Crest Solar White kartong i 110 lbs tykkelse. Panelene er stanset ut med Mama Elephant Combo Rectangle, og jeg synes denne diesen er så artig med de bølgete kantene bak. Arkene jeg har brukt på de fargede panelene kommer fra Studio Light Essentials Slimline Paper Pad – Pastels. Det er akkurat plass til et panel og en stor tekst på et ark.

Teksten er Mama Elephant Big Happy Birthday, og jeg har stanset den ut i to lag Neenah kartong, samt en i hver av fargene til panelene. Da får teksten fin tykkelse. De øverste lagene er limt sammen slik at den grønne teksten blir som en skygge til den blå. Til slutt har jeg pyntet med bling fra Kort & Godt. Jeg har brukt størrelsene 2, 3 og 3,5 mm. Og de er mye finere i virkeligheten enn det disse bildene viser. De skinner så fint!

Jeg filmet hele prosessen med å lage dette kortet, og du finner videoen på YouTube. De hvite strekene på teksten tegnet jeg på etter at jeg var ferdig med å filme.

Ønsker dere alle en fortsatt fin uke!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.