Kort

Stamping Bella – Mochi Donut Girl

Snakk om å være ute av trening! I «gamle dager» fargela jeg masse med Copics, og var til og med på design teamet til Copic Marker Norge i en periode. Vel, det holder ikke å fargelegge en gang i året, for å si det sånn. Dette motivet brukte jeg laaang tid på, og det er langt fra så bra som jeg helst skulle hatt det. Enkelte elementer er bra, men jeg merker at det må øves mer med tusjene framover.

Motivet er fra Stamping Bella, og jeg har stemplet med sort Memento blekk på Perfect Colouring Paper. Jeg har brukt en hel drøss med farger på motivet, og det som var litt gøy var å finne frem farger basert på fargekartet til Sandy Allnock. Hun har laget et fargekart basert på visuelt like farger, i stedet for rene serier i samme fargefamilie. Om du fargelegger med Copics og ikke har denne anbefaler jeg deg å kjøpe fila.

Egentlig skal man ikke se på motiv så tett som bildet her viser. For jeg lærte nemlig på kurs at hvis man ser på motivene med utstrakt hånd så ser de alltid så mye bedre ut ;). Jeg har brukt litt hvit gel penn for å tilføre litt flere detaljer og liv til motivet. Også skal det jo sies at pynten på donutene egentlig var i tre ulike farger. Men det ble så rotete når motivet var ferdig fargelagt, så da ble det hvit penn på de også gitt.

Teksten er fra Waffle Flower Classic Sentiments Stamp Set, og neste gang tror jeg at jeg heller går for en av de renere tekstene. Men når teksten er stemplet er det ikke så mye å gjøre med det. Teksten er fin den altså, men med en roligere tekst ville den ikke konkurrert så mye med motivet.

Motivet er stanset ut med A2 Stitched Rectangle STAX Set 1 fra My Favorite Things. Til slutt pyntet jeg med Pinkfresh Studio Essential Jewels Mix i rosa og blågrønne farger. Denne pakken med bling i 12 ulike farger gikk jeg og kikket på lenge, men syntes de var litt dyre i forhold til at jeg sikkert bare kom til å bruke 3-4 av dem. Men, så feil kan man altså ta, for alle fargene er nydelige på sitt vis, og jeg har brukt mange flere farger enn jeg først trodde.

Halvperlene ser ut som små fargede diamanter, og se bare hvor fint de blinker i lyset:

Håper alle som har vinterferie har en fin ferie, og alle andre en flott uke!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.