Kort

Mo Manning – Soccer Dude

Dagens kort er laget på bestilling til en konfirmant, og tema skulle være fotball og jakt. Motivet er et digitalt stempel fra Mo Manning, og jeg har skrevet det ut i ønsket størrelse på Perfect Colouring Paper med en blekkprinter. Sammen med den utstansede børsa og blinkene fra Kort & Godt så må jo det sies å treffe bra. Men så var det fargene da… De skulle være i klubbfargene til Bosmo-Ytteren, og det viste seg etter et kjapt Google-søk å være rød og gul… Iiik, hvordan skulle jeg dra i land dette?

Vel, etter litt grubling kom jeg fram til at det beste ville være å la klubbfargene synes i en ramme rundt motivet, som også har farger fra klubbdrakta. Heldigvis har de svart shorts, og jeg valgte derfor grått papir som bakgrunn for å tone det hele litt ned.

Egentlig ble jeg overraskende fornøyd med dette kortet, og jeg synes resultatet ble roligere og mer harmonisk enn jeg hadde fryktet. Og hvem sier man ikke kan ha blomster på guttekort? Kan du gi blomster i virkeligheten så kan du fint ha blomster på kortet også, spør du meg…

Jeg har tegnet små, grå prikker under motivet, og tenkte at det kunne illustrere grus. Nå vet ikke jeg om de normalt spiller på gress, men det passet bare ikke å dra inn enda en farge på kortet. I så fall viser motivet en bortekamp på grusbane…

Hiver meg med på utfordring #123 til Copic Marker Norge med dette kortet.

Ønsker dere alle en fortsatt fin dag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.