Kort

My Favorite Things – Lavish Lilies

Jeg fortsetter like godt serien med kort fra SteinkjerScreppa 2021. På dette kortet har jeg stemplet Lavish Lilies fra My Favorite Things med Ink on 3 Fadeout Ink. Jeg har fargelagt dette motivet tidligere også, men denne gangen har jeg brukt Copics og no-line-teknikken.

Jeg hadde lyst til å bruke litt dusere farger denne gang, og blomstene er fargelagt med RV29, R32, RV14 og R00. I tillegg har jeg brukt BV00 og BV0000 til skyggene. Jeg noterte ikke hvilke farger jeg brukte til resten av motivet, men bladene er i alle fall en god miks av mange farger.

Ulempen med Perfect Colouring Paper, som jeg har stemplet på, er at papiret er så innmari hvitt. Og det passet ikke så godt sammen med motivet. Jeg fargela derfor bakgrunnen i en lys ferskenfarge, og brukte litt BV00 og BV0000 her også for å tone ned fargen litt. Å fargelegge bakgrunner er ikke min sterkeste side, og jeg er ikke så sikker på at fargevalget var rett heller. Men, gjort er gjort, og jeg fant ut at det bare var å gjøre ferdig kortet og gå videre til neste.

Jeg stanset ut det ferdige motivet med Wonky Rectangles fra Simon Says Stamp, og limte det på et panel av kartong i matchende farge. Teksten er Easy Expressions fra The Ton. Her valgte jeg å beholde teksten flat, slik at den ikke tar for mye oppmerksomhet fra motivet.

Ha en fortsatt fin dag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.