Tags

SteinkjerScreppa 2021 – «Tagspiration»

Denne tagen lagde jeg også i helga, og den er inspirert av Screppa selv, Torill (@screppa på Instagram). Målet var å bruke opp litt rester her også, og siden jeg normalt er lite flink til det så var dette en fin øvelse for meg.

Jeg må innrømme at det ikke var gjort i en håndvending å plassere arkene, og jeg måtte jobbe litt for å få balansen rett. Men med litt trening så regner jeg med at det går kjappere fra gang til gang. Også var det veldig kjekt å bruke opp noen av arkene som jeg ellers ikke får brukt til noe. De har jeg nemlig en del av…

Den søte dama kommer fra et gammelt mønsterark fra Maja Design, og var som det aller meste ferdig klippet ut. Noen ark har jeg klippet til av litt større biter, mens blomstene ble laget spesielt til denne tagen. De kommer fra Altenew Charming Doodles Stamp Set, og er stemplet med VersaMark Ink på vellum, og embosset med hvitt embossingpulver. Jeg limte på blomstene med flytende lim, og dermed blir vellumen bøyd, noe som passet bra siden det ga litt mer liv til blomstene.

Teksten er ny for anledningen, og kommer fra The Ton Easy Expressions Stamp & Die Bundle. Sååå kjekt å stemple opp og stanse ut mange tekster på en gang. Også liker jeg det rene uttrykket den gir. Jeg har også stanset ut et lag med foam for å få teksten til å bli litt mer fremtredende.

Til slutt pyntet jeg med blomster, samt små sommerfugler fra Wycinanka. Bak det lille motivet har jeg forresten brukt litt osteklut som en kontrast mot det harde papiret. Jeg har også brukt neglene til å skrape litt i kantene på papirene, slik at de også blir litt mykere.

Det var veldig gøy å lage denne tagen, og det hjelper jo godt å få slanket restelageret også.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.