Kort

Mama Elephant – Cosmos Wreath

Om du har vært innom når jeg har hatt åpen butikk, eller har møtt meg på messe, ja da har du kanskje sett dette kortet allerede. For det begynner å bli en stund siden jeg lagde det.

Motivet kommer fra Mama Elephant og heter Cosmos Wreath. Jeg har stemplet og embosset det med hvitt embossingpulver på Neenah Classic Crest Solar White kartong i 110 lb tykkelse. For å fjerne statisk elektrisitet bruker jeg Powder Tool fra EK Success. Da slipper jeg at det hvite pulveret fester seg overalt, og får en fin og klar strek der hvor motivet er. Det er også smart å forvarme varmluftspistolen slik at pulveret smelter fortest mulig. Da vil papiret bue seg mindre enn om du ikke forvarmer den.

Blomstene har jeg svertet med Distress Ink i fargene Squeezed Lemonade, Twisted Citron, Peacock Feathers, Seedless Preserves og Abandoned Coral. Jeg bruker Ink Blending Tool sammen med Domed Ink Blending Foam for å påføre blekket. Den avrundede formen på puten gjør det enkelt å unngå harde kanter under påføring.

Jeg tørker over motivene med en lett fuktig klut for å få bort fargen som har lagt seg over embossingen. Deretter stanser jeg de ut med de tilhørende diesene. Blomstene har en fin buet form, og det er derfor enkelt å lage en krans ut av de. Har har jeg limt de over et panel av lys kartong.

Den store teksten er Mama Elephant Hooray Script Creative Cuts som jeg har stanset ut i tre lag tykk Neenah kartong. Den lille teksten er en av mange fine tekster fra Occasional Labels Stamp Set fra Mama Elephant. Til slutt pyntet jeg med noen iriserende paljetter fra lageret mitt.

Dette kortet var veldig enkelt å lage, og passer veldig godt for deg som ikke er så glad i å fargelegge. Håper du ble inspirert til å leke med ink blending, også vil jeg ønske deg en fin søndag videre.

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.