Kort

Konfirmasjonskort anno 2020

Dere som har fulgt meg på den gamle bloggen min vet at kortene jeg lager nå er i en litt annen stil enn de jeg lagde tidligere. Før jobbet jeg alltid med lag-på-lag, og brukte veldig mye blomster og pynt på kortene mine. Nå har jeg gått over til å lage enklere kort, både fordi det er gøy å prøve noe nytt, men også fordi det går kjappere og er billigere.

Kortet jeg viser dere i dag er imidlertid litt tilbake til gammel stil, for jeg har mange ferdig fargelagte motiv som jeg ønsker å gjøre noe med. Så da jeg i tillegg fant en hel del ferdig kuttede ark som jeg hadde gjort klar til et kurs jeg hadde for noen år siden bestemte jeg meg for å lage konfirmasjonskort slik at jeg var klar til årets konfirmasjoner…. Jadda, ser ikke ut som jeg hadde tenkt å stresse med de….

Frøkna her er en gammel Gorjuss Girl, og jeg liker dette motivet veldig godt. Det er akkurat passe stort, og veldig enkelt å fargelegge. Her har jeg fargelagt med Distress Ink refillere. Blomstene er en blanding av roser fra Wild Orchid Crafts og pyntebær og strå fra Kort & Godt.

Ringen bak jenta består av en liten kakeserviett og en ring som jeg har stanset ut med en die som jeg ikke husker hvor kommer fra…. I tillegg har jeg laget en sirkel av gulltråd og limt den fast til bakgrunnen. Blinget som det glinser så fint i en noen paljetter som har skikkelig fin glans.

Jeg har enda flere kort i denne stilen som jeg vil vise dere de kommende dagene. Ha en super helg alle sammen!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.