Kort

Saturated Canary – Shaker Card – Kort til konfirmant

En type kort som jeg ikke har laget så mye av er shaker cards, eller ristekort som det vel heter på norsk. På dette kortet har jeg fylt vinduet med paljetter, og bak har jeg brukt en tekst fra Stempelglede. Teksten passer godt til ungdom og konfirmanter, men kan også brukes til bursdag eller andre anledninger.

Motivet er “Thank You” fra Saturated Canary, og det ble fargelagt med Distress Ink for mange år siden. Fargene jeg har brukt finner du nederst i innlegget.

Vinduet er laget av et gjennomsiktig ark som jeg hadde liggende. For å få nok luft til paljettene er det øverste panelet montert med dobbelt lag foamtape fra 3M. Når du fjerner beskyttelsespapiret på tapen er det enkelt å la tapen følge formen på vinduet, og du får en helt tett kant rundt paljettene slik at de ikke faller ut. Utfordringen kan være at paljettene setter seg litt fast i siden på tapen, og for å motvirke dette bruker jeg antistatisk pulver slik at limet på siden av tapen blir litt dårligere.

Jeg har brukt disse fargene:
Hud: Vintage Photo – Tattered Rose
Kinn: Aged Mahogany – Victorian Velvet (blandet)
Hår: Antique Linen – Walnut Stain
Øyne: Faded Jeans
Rosa: Victorian Velvet
Lilla: Milled Lavender
Grå: Black Soot

Ønsker dere en fin dag videre!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.