Kort

Whiff of Joy – Konfirmasjonskort

Like sikkert som våren er alle konfirmasjonene som kommer i mai. Vel, i år er både konfirmasjoner og vår avlyst… Vi skriver midten av mai, og det har snødd store snøfiller hver dag i en hel uke, med frostnetter og kulderekorder på rekke og rad. Verste mai på 150 år, sies det…

Vel, dagens kort er en fortsettelse i serien med vårlige papirrester. Motivet er fra Whiff of Joy, og jeg har fargelagt med Copics.

Den lille teksten i sirkelen på venstresiden er et stempel fra Norsk Stempelblad som jeg har stemplet på kraft-kartong, og deretter stanset ut med en rund punch. Over sirkelen har jeg hatt på et tykt klistremerke som er rundt og gjennomsiktig. Jeg vet ikke hva det heter, men det minner meg om enamel dots når det er ferdig.

Boksidene har jeg revet ut av en bok jeg kjøpte på et antikvariat for å bruke til kortlaging. Jeg har også brukt litt bølgepapp og papirservietter.

Det som er typisk for den gamle stilen min er at jeg alltid brukte mye blomster på kortene mine. Hvis du har lyst til å se den gamle bloggen min så finner du den her.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.