Kort

Mama Elephant – Celebration Hamsters  – Party Scene Cover

Det er vel ingen hemmelighet at jeg er glad i å fargelegge. Og i dag har jeg lyst til å vise dere dette glade bursdagskortet med Celebration Hamsters fra Mama Elephant. For de tror jeg har gått under radaren hos mange. Og de er jo bare så søte.

Her har jeg paret de med Party Scene Cover, og den diesen kan løfte ethvert partykort et hakk eller to. Her har jeg svertet bakgrunnen med Distress Oxide Ink i fargene Dried Marigold, Abandoned Coral, Festive Berries, Seedless Preserves og Blueprint Sketch.

Hamsterne har jeg fargelagt med ZIG Clean Color Real Brush tusjer, men jeg har dessverre ikke notert hvilke farger jeg brukte. Jeg husker jeg prøvde å finne kombinasjoner som kunne matche fargen på bakgrunnen best mulig, og at jeg kombinerte flere tusjer for å få rett tone.

Bannerne er stemplet og stanset ut med settet Sentiments from a Yeti og Yeti Banner. Diesen som hører til stjernebanneren er dessverre speilvendt av hva den skal være, og jeg holder derfor papiret og diesen opp mot lyset for å se at jeg treffer riktig. For jeg må jo stanse ut motivet fra baksiden av arket. Det er også et alternativ å stanse ut først, også stemple på baksiden etterpå. Dette er selvfølgelig en produksjonsfeil, og skal ikke være slik. Men, inntil jeg evt. får tak i korrekte dies, selger jeg ut det settet jeg har igjen til redusert pris.

Jeg hadde fargelagt ganske lenge før jeg innså at dette ikke gikk så smooth som det pleier. Og jeg skjønte jo etter hvert hvorfor, for jeg hadde stemplet motivet på feil type akvarellpapir! Og jeg praktes skikkelig med at fargene ikke lot seg trekke utover. Så papir, folkens, har alt å si for et bra resultat! Jeg anbefaler Canson Montval i 300 g tykkelse. Da slipper du å prakkes slik jeg gjorde.

Til slutt stemplet jeg teksten HURRA på banneren, stemplet og embosset en liten gratulasjonshilsen, poppet opp motivet med litt foam, og pyntet med farget bling fra Kort & Godt. Og mere var det ikke som skulle til for å lage et fargerikt og festlig bursdagskort.

Da vil jeg ønske dere en fortsatt fin fredag!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.