Kort

hÄnglar & Wings – Gert och Gertrud

Alle hjerters dag. Eller Valentinsdagen, som den kanskje er bedre kjent som. En fin dag å reflektere over vennskap, kjærlighet og de små tingene i livet. For livet er skjørt, og ingen vet hva som venter bak neste sving. Jeg har ingen tradisjon for å sende kort denne dagen, men har likevel lyst til å dele disse to kortene med dere. Motivene er “Gert och Gertrud” fra hÄnglar & Wings.

Motivene har jeg lånt av en venninne, og de ble fargelagt lenge før jeg ble forhandler av hÄnglar & Wings. Jeg har ikke dette settet i nettbutikken, men har andre sett med hjerter, som jeg synes er minst like fine. Både “Håll mitt hjärta” og “Hjärtetråd” kan anbefales.

Jeg har ikke notert hvilke farger jeg har brukt, men anikt og kinn er nok fargelagt med disse fargene:

Hud:

  • 069 Blush
  • 073 Vanilla

Kinn:

  • 230 Pale Rose
  • 201 Pink Haze

Jeg bruker både 028 Pale Pink og 201 Haze Pink i tillegg til 230 Pale Rose. 201 Pink Haze gir mer rosa kinn, mens 028 Pale Pink gir litt mer naturlige kinn (og er egentlig min favoritt).

Den blå fargen er garantert 092 Blue Gray. Min absolutte favoritt blant alle fargene, og dermed en gjenganger hos meg.

Bak jenta har jeg lagt en rosa bladkrans, som er stanset ut med en av mine favorittdies fra Papirdesign. Jeg har brukt denne på mange kort i det siste, og synes den er så dekorativ.

I tillegg har jeg stanset ut små gaver med Kort & Godt “Diverse jul”, for pakker er jo ikke kun forbeholdt julekortene. Jeg synes i alle fall at disse to passet godt inn også her. I tillegg har jeg pyntet med en bred blonde og en liten kakeserviett.

Til slutt har jeg sprutet over litt hvit gouache, og pyntet med en button og en tekst fra mitt private lager fra Papirdesign. De søte små hjertene er dotter fra Papirdesign, og disse har jeg i nettbutikken. De passet bare så fint på dette kortet.

Kortene har jeg laget som konvoluttkort, og jeg digger formen på disse kortene. Jeg har tatt utgangspunkt i papir på 8×8 inch, og den ferdige konvolutten blir da ca. 10×15 cm. Du finner mal og forklaring på fremgangsmåte hos @screppa på Instagram.

Kortet med Gert er bygd opp på samme måte som kortet med Gertrud, men jeg har prøvd å gjøre det litt mindre feminint. Men, det er jo begrenset hvor maskulint du klarer å lage et kort med rosa hjerter på… Og hvorfor skal ikke gutta få rosa hjerter? Vi skriver tross alt 2023.

Disse konvoluttkortene er fine til pengegaver, eller til å legge en liten hilsen inni. Jeg har kun pyntet utsiden, så disse blir fine å ha til senere anledninger.

Bak gutten har jeg pyntet med en doily fra Waffle Flower. Jeg har bare klipt bort tungene som kommer ytterst på diecut’en. I tillegg har jeg også her brukt en liten kakeserviett, samt små utstansede gaver. Hjertet har jeg heklet av dobbelt garn, og det er så gøy å pynte med noe hjemmelaget.

Teksten har jeg stemplet på den lille sirkelen som følger med bladkransen fra Papirdesign. Også har jeg stemplet med Kort & Godt M-228, for dette settet passer så fint inn i mindre sirkler.

Jeg håper dere alle har hatt en riktig fin dag! Husk å ta vare på hverandre, og vær god med de rundt deg!

– Kreativ hilsen fra

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.