Kort

Mama Elephant – Wish Upon a Star

Dagens kort er et nyfødtkort med et veldig enkelt design. Motivet fargela jeg i påska, for det ble mye tid til innekos med den vinden og været som var. Teksten er fra Stempelglede, og jeg valgte å stemple det rett på arket, delvis over det fargede partiet.

Motivet er Wish Upon a Star fra Mama Elephant, og jeg har stemplet det med Staz On Jet Black på Canson Montval 300 g akvarellpapir. Fargene er de samme som på det forrige kortet.

Jeg stanset ut panelet med A2 Stitched Rectangle STAX Set 1 fra My Favorite Things, og limte det på gul kartong. Til slutt monterte jeg panelet på en hvit kortbase, og pyntet med Essentials Jewels Mix fra Pinkfresh Studio.

Kortet er et amerikansk A2-kort i størrelse 4 1/4 x 5 1/2 inch (ca. 11 x 14 cm). Jeg har valgt å brette det i toppen, rett og slett fordi jeg hadde en rest som passet fint til det. I tillegg har jeg blitt mer og mer glad i kort som åpnes på denne måten.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.