Kort

Mama Elephant – Wish Upon a Star – Stjernedryss

For en stund siden gjorde jeg en liten opptelling av ubrukte stempler, men da jeg rundet 100 sluttet jeg å telle… Nå er det på tide å bruke de jeg har, og dette stempelet er et av flere som ble med på årets påskeferie.

Som de to foregående kortene har jeg stemplet og maskert motivet for å legge farge på bakgrunnen først. På dette har jeg fargelagt med Distress Ink, og himmelen er stort sett Stormy Sky med litt Faded Jeans. Stjernene er Scattered Straw og Squeezed Lemonade.

Harepusen er fargelagt med en blanding av Walnut Stain og Black Soot, med Victorian Velvet i ørene og på kinnene.

Kortet er stanset ut med A2 Stitched Rectangle STAX Set 1 fra My Favorite Things, og montert på et beige panel og en hvit kortbase. Til slutt har jeg limt på gult bling fra Essential Jewels Mix fra Pinkfresh Studio.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.