Kort

Concord & 9th – Festive Friends – Julegran

Det er vel ikke mange som går ut i skogen og hogger sitt eget juletre lenger, men dette motivet fra Concord & 9th Festive Friends har et herlig nostalgisk preg over seg. Stempelet kommer fra den samme stempelplaten som det forrige kortet mitt, og framgangsmåten er den samme. Eneste forskjellen er at dette er stemplet med Versafine Onyx Black, og fargelagt med andre farger.

Jeg er veldig glad i blå julekort, og fargene jeg har brukt her er hovedsaklig Payne’s Gray og Lemon Yellow fra Winsor & Newton. Lemon Yellow er semiopak (dvs. at den ikke er helt gjennomsiktig), og den er kanskje ikke den beste fargen å blande med. Men jeg liker den kjølige gulfargen så godt, så jeg ender som regel opp med å bruke den likevel. Jeg blander med Payne’s Gray for å få en grønnfarge jeg liker. Jeg har også brukt litt Prussian Blue til himmelen, samt Neutral Tint til bakken. Også er det nok en og annen dæsj av noen nabofarger, for det jeg liker aller best med akvarellfarger er å bare leke meg med fargene i skrinet. Det er det utrolig mye lærdom i!

Frakken er fargelagt i en salig blanding av mange brunfarger, som jeg fant ferdig blandet i skrinet mitt. Jeg syntes teksten var veldig dominerende, og valgte derfor å tilføre litt mer svart på motivet ved å tegne ruter på frakken med to Micron penner (0,05 og 0,3). Deretter tilførte jeg hvit akrylmaling med en pensel. Arket må være helt tørt når du gjør det, slik at malingen blir liggende utenpå arket. Jeg foretrekker å bare knipse litt hardt på penselskaftet med fingrene, for da spruter det maling over motivet.

Til slutt monterte jeg arket på sort kartong, og limte det hele på en kortbase av tykk Bazzill Marshmallow. Det ferdige kortet er 5 x 7 inch (ca. 13 x 18 cm). De blanke perlene har jeg plukket ut av en vase, og er egentlig beregnet på snittblomster.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.