Kort

Marianne Design – Don & Daisy – Baby

I dag vil jeg vise dere et slimline babykort med mitt nye stempel fra Marianne Design. Dette er absolutt ikke noe nytt stempel, men det har gått under radaren min, så det er nytt for meg.

Jeg har en del babystempel fra før, men dette er en del mindre enn de andre jeg har. I tillegg er det veldig enkelt, og er derfor kjapt å fargelegge. Og det passer meg bra, for selv om jeg elsker å sette meg ned med hobbyen min, så blir det dessverre ofte for lite tid til den.

Motivet er fargelagt med Copics, og jeg har stemplet med svart Memento på Perfect Coloring Paper. Jeg er veldig fornøyd med dette papiret, men kunne tenkt meg å prøvd X-Press It siden jeg har hørt så mye bra om det. Men siden det er litt vanskelig å få tak i har det bare blitt med ønsket…

Kortet er stanset ut med de to minste diesene i Slim Stitched Rectangles settet fra Pinkfresh Studio. Det er litt mindre enn de andre slimlinekortene jeg har laget, og størrelsen på det ferdig kortet er 3 3/8 x 8 3/8 inch (ca. 8,5 x 21,3 cm).

Jeg maskerte motivet da det var ferdig fargelagt, og svertet bakgrunnen med Distress Ink i fargen Pumice Stone. Jeg påførte først litt svak farge, før jeg la på en stensil og tilførte mer farge.

Til slutt brukte jeg en dies fra Papirdesign til å stanse ut Baby Gutt. Skyggen er to lag vellum, og jeg er ikke overbevist om at det ble like bra som jeg hadde tenkt… Men, nå får det være sånn. Pyntet med washitape, og en liten rangle fra Stampin’ Up, som jeg fargela i de samme fargene som gutten.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.