Kort

Gordon Fraser – Karate Dude Digi Stamp

Da eldstemann i huset begynte på sin konfirmasjonsundervisning i januar, var vi lykkelig uvitende om at det ikke ville bli noen seremoni i mai. For annerledesåret 2020 hadde andre planer. I en lang periode var vi usikker på om det ble noen konfirmasjon i det hele tatt, men heldigvis ble det både seremoni og selskap i oktober. Om enn litt annerledes enn vi hadde tenkt.

Konfirmanten har trent taekwondo siden 1. klasse, og jeg hadde derfor lyst til å bruke det som motiv på kortet hans. Dette digistempelet er tegnet av Gordon Fraser, og passet perfekt. For draktene i karate og taekwondo er like. Så da var det bare å fargelegge beltet rødt, med tre sorte striper. Og siden han regnes som Junior enda er beltet hvitt på midten.

Det jeg derimot ikke hadde tenkt på er at drakten er hvit, og med det sparket der så krever motivet stor plass på kortet. Og da ble hvit bakgrunn ganske så kjedelig. Jeg bestemte meg derfor for å fargelegge bakgrunnen også, og det var her det hele ga meg litt hodebry. For jeg angret etter hvert på fargen jeg brukte, for den passet jo ikke til noe…

Men, sta som jeg er, fant jeg til slutt et papir som passet nesten, og med en god dæsj osteklut over så klarte jeg å redde det i land på et vis. Men da innså jeg at jeg også var nødt til å ta igjen det røde fra beltet, så jeg slo like godt til med noen røde blomster.

Jeg har også flere dies med ordet Konfirmant, men ingen av disse passet til kortet. Jeg brukte derfor en Gratulerer dies i stedet, og stanset ut denne i hvit kartong, og skyggen i sort kartong og foam. Så limte jeg en liten lapp med teksten konfirmant foran. Denne er også montert på foam. Bak teksten har jeg brukt tuppen på Copicsene mine til å lage en bakke som likner litt på grus. Og drakten er ikke helt hvit den heller, for det er en del grått på den for å få litt skygge på de mørkeste partiene. Men jeg synes det er vanskelig med hvit, for jeg vil jo ikke at drakten skal se grå ut. Jeg vasker den jo….

De hvite heklede blomstene har jeg laget selv for mange, mange år siden. Og de får jeg aldri brukt til noe. Men her passet de ikke så verst inn, og jeg så mitt snitt til å bli fri to stykker.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.