Kort

hÄnglar & Wings – Uti det blå hÄnglar

I dag blir familiens yngste tenåring, og jeg har i anledning dagen laget et kort som minner mye om de gamle kortene jeg pleide å lage. Og jeg merker jeg er ute av trening, for dette tok lenger tid enn jeg trodde.

Motivet kommer fra hÄnglar & Wings og heter Uti det blå hÄnglar. Jeg har fargelagt det med ZIG-tusjer, og oversikt over fargene finner du lenger ned i innlegget. Og jeg ble veldig fornøyd med fargene på dette motivet. Jeg er svak for teal altså…

Rundt kanten på motivet har jeg brukt et rissehjul som egentlig er ment for sømhobby. Jeg gikk rundt to ganger, for den første runden ble for svak. Derfor la jeg motivet på en musematte den siste gangen og da ble hullene mye mer synlige. Kjapp og enkel metode for å illustrere litt søm uten å faktisk sy. Mangler tråden da, men det kan jeg leve med når det går så fort som dette.

Kortbasen er kvistkartong i A4-størrelse som jeg har kuttet til amerikansk A2-størrelse (4,25 x 5,5 inch). Mønsterarket er fra Reprint Spring Garden Slimline Collection, og jeg har brukt hele bredden på arket, og kun kuttet til i høyden.

Den store fine ‘birthday’ teksten fra Create A Smile har jeg stanset ut i rester av kvistkartongen og litt tynn Neenah kartong i 80 lb tykkelse. Jeg formet teksten med et falseben før jeg limte den på kortet.

Bladene og hjertene er også stanset ut av kvistkartong og Neenah Classic Crest Solar White kartong. Bladene til høyre kommer fra Reprint og heter Blad Dies og Lavendel Dies. Hjertene til venstre kommer fra Papirdesign og heter Små hjerter.

Blomstene kommer fra lageret mitt, og det er ganske stort. For en gang i tiden brukte jeg masse blomster på kortene mine, og på et eller annet tidspunkt må jeg ha blitt redd for å gå tom…

Jeg brukte disse tusjene:

Hud:

 • 069 Blush
 • 073 Vanilla

Kinn:

 • 230 Pale Rose
 • 028 Pale Pink

Hatt & Kjole:

 • 405 Dark Green
 • 073 Vanilla

Vinger:

 • 906 Cool Gray 6
 • 073 Vanilla

Bukse & Bluse:

 • 062 Dark Brown
 • 217 Grayish Pink
 • 073 Vanilla

Sko:

 • 062 Dark Brown
 • 405 Dark Green
 • 073 Vanilla

Skygge:

 • 302 Haze Blue

I tillegg brukte jeg 999 Blender på alle flatene.

Til slutt pyntet jeg med bling og hjerter fra Kort & Godt. Den sorte teksten kommer fra alfabetet til Hege Foyn.

Da vil jeg ønske dere alle en riktig fin dag!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.