Kort

hÄnglar & Wings – Fjäderfän

Det er ikke lenge til påske, og jeg har benyttet anledningen til å lage et helt enkelt påskekort. Motivet er de søte hønene fra hÄnglar & Wings Fjäderfän, og jeg stemplet de med Versafine Onyx Black på Canson Montval akvarellpapir i 300 gsm tykkelse.

Panelet er stanset ut med Mama Elephant Slim Card Basics, og jeg stanset ut panelet før jeg plasserte hønene. Siden panelet er ganske smalt valgte jeg de fire minste hønene, og prøvde meg litt fram før jeg endte på dette designet. Begge hønene i midten er lanskje egentlig ment for å sitte, men da ble designet litt for symmetrisk. Så da fikk det heller se ut som at den ene er på tur til å spise.

Bak motivet har jeg brukt et grønt panel som tok igjen fargene på bakken. Det er også stanset ut med Slim Card Basics fra Mama Elephant, og jeg brukte et av arkene fra Studio Light Slimline Paper Pad Pastels.

Jeg fargela hønene med ZIG Clean Color Real Brush tusjer i disse fargene:

Grå høner:

 • 903 Platinum Brown
 • 900 Warm Gray 1
 • 073 Vanilla

Brune høner:

 • 601 Sand
 • 900 Warm Gray 1
 • 073 Vanilla

Hanekam og nebb:

 • 208 Deep Vermillion
 • 029 Geranium Red
 • 070 Orange
 • 073 Vanilla

Bakke:

 • 401  Ever Green
 • 903 Platinum Brown
 • 900 Warm Gray 1
 • 073 Vanilla
 • 999 Blender

Til slutt limte jeg panelene på en kortbase av tykk Neenah kartong, og jeg brukte hele bredden av kartongen. Høyden tilpasset jeg bare slik at det ble en liten kant hvitt også her. 

Jeg ønsket å holde kortet rent og enkelt, og valgte derfor kun å stemple en helt enkel påsketekst fra hÄnglar & Wings Påskhare over den ene høna. Dette kortet har ikke en eneste bling eller perle, og det er veeeldig sjelden jeg holder de så enkel som dette. Men jeg likte den rene, enkle stilen, så får hønene være i fokus denne gang.

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.