Kort

Create A Smile – Quill & Ink

Våren har offisielt startet, og jeg ble inspirert til å lage et kort i friske vårfarger. Her har jeg brukt det sjarmerende settet Quill & Ink fra Create A Smile sammen med et par stensiler.

Motivene er stemplet på Neenah Classic Crest Solar White 110 lb kartong med Memento Tuxedo Black. Jeg fargela deretter motivene med Copic Sketch, og du finner oversikt over fargene lenger ned på siden.

Fjæra fargela jeg først i gråtoner, men det ble så trist mot det grå papiret at jeg bestemte meg for å ta igjen fargene fra bakgrunnen i stedet. Dermed ble den litt mer grumsete enn etiketten på flaska, men det gjør ikke så mye.

Bakgrunnen lagde jeg med stensilene Organic Shapes Stencil og Organic Patterns Stencil. Jeg brukte Distress Ink i fargene Lumberjack Plaid,  Dried Marigold og Bundled Sage, og Lost Shaow på mønsteret over. Jeg ønsket lyse farger, og påførte derfor blekket med blenderbørster fra Taylored Expressions. Deretter stanset jeg ut panelet med den ene ramma fra Mama Elephant Mod Heart.

Motivene klipte jeg ut med en spiss og god saks helt inntil kanten, for Create A Smile har ganske tykk strek på sine stempel. Og dette settet er jo så enkelt å klippe ut i tillegg, for det er rene og enkle kanter. Jeg gikk over kantene med en sort Copic Multiliner Brush penn for å få en fin finish. For å skape litt mer liv formet jeg fjæra og papirrullen med fingrene, slik at de løfter seg litt opp fra bakgrunnen.

Flaska limte jeg fast med 3D-puter, mens fjæra og papiret er limt fast med flytende lim. Jeg skar et lite hull i toppen av flaska, slik at fjæra så ut som den stod nedi flaska. Deretter hadde jeg på litt Glossy Accents på etiketten. Jeg klarte selvfølgelig å legge hånden nedi, og dermed ble den ikke så glatt som jeg hadde ønsket.

Til slutt stemplet jeg noen svarte blekkflekker fra det samme stempelsettet, samt tegnet noen mindre blekkflekker med en sort Copic Multiliner. Pynten er Jewels fra Pinkfresh Studio.

Jeg brukte disse fargene:

Da vil jeg ønske dere en fortsatt fin uke!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.