Kort

Mama Elephant – Sincerely Yours

Det er ikke alltid like lett å tolke et motiv, og jeg innrømmer glatt at jeg ofte fargelegger feil. Motivet på dagens kort måtte jeg Google, for stolens armlener hadde ved en feiltagelse blitt til to harepushaler. Og det så ikke bra ut, så her var det bare å begynne på nytt.

Motivene er stemplet på Neenah Classic Crest Solar White kartong i 110 lb tykkelse med Memento Tuxedo Black. Dette blekket tørker fort, og er mitt foretrukne valg til fargelegging med Copic.

For å tilføre litt mer liv til stolen brukte jeg to hvite penner for å lage prikker og streker. Prikkene har jeg laget med en penn i tykkelse 10, mens de tynne strekene er laget med en penn i tykkelse 05.

Teksten er fra Mama Elephant Scripty Xmas. Bakgrunnen er svertet med Distress Ink i fargene Festive Berries og Dried Marigold. Den store snøfnuggen er Stellar Snowflake fra Gina K. Designs.

Jeg brukte disse fargene:

Jeg lagde et tilsvarende kort med Holiday Knit Stencil fra Tim Holtz og Distress Ink i fargene Squeezed Lemonade og Peeled Paint. De gir akkurat den syrlige grønnfargen jeg var ute etter. Teksten og tankebobla kommer også fra Mama Elephant Sincerely Yours.

Motivet er fargelagt med Copic i passende farger, og deretter stanset ut sammen med et lag foam for å få litt høyde på motivet. Og det er akkurat det jeg liker med å bruke koordinerende dies, for da får motivet så fin kant.

Til slutt pyntet jeg kortene med farget bling fra Kort & Godt, samt noen halvperler i gull fra lageret mitt.

Jeg har fargelagt med disse fargene:

Sincerely Yours er på lager igjen, sammen med mange fine nyheter fra Mama Elephant.

Ha en fortsatt fin kveld!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.