Kort

Saturated Canary – Lilliana

Det begynner å bli en god stund siden dette motivet ble fargelagt. Kortet er ikke riktig nytt det heller, og jeg må innrømme at det ikke akkurat er noen favoritt hos meg. Jeg liker fargene kjempegodt, men det er noe med designet og valg av papir som ikke tiltaler meg. Det er rett og slett for mye som roper om oppmerksomheten her…

Motivet er fra Saturated Canary, og jeg har brukt Zig-tusjene mine til å fargelegge det. Jeg bruker en blenderpenn til å duse ut fargene. Du kan også bruke en vannpensel eller en vanlig pensel og vann.

De siste to bildene viser motivet mens jeg fargela det, og det er litt gøy å se at motivene våkner til liv med litt farge.

Også må jeg innrømme at jeg liker motivet bedre uten alt dillet rund. Ja ja, jeg får ikke gjort noe med det nå…

Da vil jeg gjerne ønske dere en riktig fin dag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.