Kort

Mama Elephant – Tree Picking – Silhouette Snow Trees

Nedtellingen til StempelScrap har begynt, og jeg fyller ventetiden med å dele dette kortet med dere. Her har jeg paret Tree Picking fra Mama Elephant med Silhouette Snow Trees Creative Cuts. Disse produktene er som skapt for å brukes sammen.

Motivet er stemplet med Versafine Onyx Black på Canson Montval akvarellpapir, og deretter fargelagt med Zig Clean Color Real Brush Markers. Jeg noterte ikke hvilke farger jeg brukte, men det var nok et sammensurium av farger. For jeg liker å blande. Se bare på bilen, den er både grå, brun og blå.

Bakgrunnen er svertet med Distress Oxide Ink på tykk Neenah kartong. Mitt favorittpapir å bruke til både kortbaser og ink blending. Eller sverting, om du vil. Bakken er svertet med Hickory Smoke og Black Soot, mens himmelen er svertet med Speckled Egg, Stormy Sky og Faded Jeans. Bakken er forresten stanset ut i flere runder med Slim Woodland fra Mama Elephant, også har jeg lagt bitene delvis over hverandre på det ferdige kortet.

Trærne er svertet med vanlig Distress Ink i ulike grønntoner. Her har jeg brukt Bundled Sage og Shabby Shutters, trolig sammen med en liten dæsj Weathered Wood. Til slutt har jeg påført litt hvit gouache på greinene, samt sprutet litt ekstra over bakken og himmelen.

Den flotte teksten er Mama Elephant Scripty Xmas, og jeg synes disse teksten er såååå fine! Jeg har stemplet med VersaMark Watermark Stamp Pad, og deretter embosset med hvitt embossingpulver.

Til slutt pyntet jeg med blå duggdråper fra Staz. Disse er skikkelig fine, og ga akkurat det lille ekstra til kortet mitt. Både Silhouette Snow Trees og Tree Picking er kommet inn på lager igjen, og hvis du vil sikre deg disse godbitene før jeg tar med butikken på messa er det lurt å bestille nå. Også vil jeg ønske dere en riktig fin mandag!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.