Kort

Mama Elephant – Fa La La – Magic Snow Cover

Høstferien er straks over, og det har vært godt å koble av og nyte litt etterlengtet ferie. Eller, ferie og ferie… Som nettbutikkeier får jeg da fritiden til å gå også. De siste ukene har det gått med mye tid til planlegging av stand på årets StempelScrap. Men endelig begynner jeg å se slutten på alle små og store forberedelser, og har derfor lyst til å dele dette kortet med dere i kveld. Kanskje så du en smakebit av det i det siste nyhetsbrevet?

Motivet er fra Mama Elephant Fa La La, og jeg har fargelagt det med Copic Sketch tusjer i no-lines teknikken. Jeg brukte Distress Ink i fargen Antique Linen, og stemplet motivet på et kladdeark før jeg stemplet det videre på kartongen min. Dermed ble strekene veldig lyse, og det var ikke så lett å se hvor jeg egentlig skulle fargelegge. Jeg gjør ikke det igjen, altså…

Jeg har stemplet på Neenah kartong i 110 lb tykkelse, også har jeg brukt 80 lb tykkelse på bakgrunnen. Den er stanset ut med Magic Snow Cover fra Mama Elephant, og deretter svertet med Distress Ink i fargene Squeezed Lemonade, Stormy Sky og Chipped Sapphire.

Til slutt har jeg stanset ut en liten bakke av tykk Neenah kartong, og svertet kantene lett med Distress Ink i fargen Chipped Sapphire. Det hele har jeg så montert på en kortbase av 110 lb tykk Neenah kartong.

Teksten er Big Oh So Jolly fra Mama Elephant, og jeg har stanset den ut i to lag kartong, og ett lag gullfarget glitterkartong. Motivet har jeg montert på et lag foam, før jeg til slutt hadde på litt Stickles Diamond glitterlim.

Da vil jeg ønske dere en fortsatt fin søndagskveld!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.