Kort

Stamping Bella – Beer Gnomes

Har du hørt uttrykket “som julekvelden på kjerringa”? Sånn føler jeg det hver høst, når snøen kommer og jeg innser at det ikke blir julekort i år heller. I år SKAL jeg være flinkere, og jeg har allerede laget noen nye julekort. I dag har jeg lyst til å vise dere dette kortet med de ølglade gnomene fra Stamping Bella.

Noe av det som fascinerer meg mest med å fargelegge er å se hvordan et motiv våkner til liv. For når sant skal sies så kan de av og til se litt kjedelige ut før de har fått farge på seg. Men disse to er i alle fall ikke kjedelige! Synes det ser ut som de har det riktig så festlig jeg…

Motivet er stemplet på tykt akvarellpapir, men hvilken type det er, og hva slags blekk jeg har brukt, er og blir en gåte for meg. Det vises ikke så godt på dette motivet, men jeg fargela først noen blå gnomer, og fargene ville trekke seg inn mot de stemplede strekene, slik at strekene så litt rufsete ut. Så da måtte jeg teste et annet motiv som jeg vet er stemplet på Canson Montval akvarellpapir med VersaFine Onyx Black, og det oppførte seg som det skulle. Men siden disse gnomene var ferdig stemplet, og jeg ikke har dette stempelet selv, så måtte jeg ta til takke med det jeg hadde liggende.

Motivet er fargelagt med ZIG Clean Color Real Brush tusjer i disse fargene:

Hud:

 • 069 Blush
 • 073 Vanilla

Kinn:

 • 230 Pale Rose
 • 028 Pale Pink

Lue/Sko:

 • 208 Deep Vermillion
 • 073 Vanilla

Ølkanne:

 • 306 Dark Agate
 • 071 Natural Beige
 • 065 Mid Brown
 • 073 Vanilla

Skjegg:

 • 907 Warm Gray 3
 • 901 Warm Gray 2
 • 900 Warm Gray 1
 • 999 Blender

Jeg har som vanlig brukt Neenah kartong som kortbase, og her har jeg laget et mønster med en stensil fra The Crafters Workshop og Distress Ink i fargene Scattered Straw og Barn Door. Gnomene har jeg klipt ut med en god og spiss saks fra EK Success, og limt fast med 3D-puter for litt ekstra dybde. På nesen fikk de en liten touch av en hvitpenn.

Den flotte teksten er Scripty Xmas fra Mama Elephant, og jeg synes denne typen tekster er så dekorative. Halvperlene er noen gamle fra Kort & Godt, og de er dessverre ikke lenger i salg. Jeg bruker mine mye, og skulle ønske de kom tilbake igjen. Link til produktene jeg har i nettbutikken finner dere nederst i innlegget.

Da vil jeg ønske dere en fortsatt fin lørdagskveld!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.