Kort

Mama Elephant – Fuzzy Hugs – Warm Holiday Hugs

Hvis du har laget kort en stund har du kanskje hørt om “Get Cracking on Christmas”? Det er kort fortalt en idé startet av Jenn Shurkus som handler om at hver tredje torsdag i måneden er dedikert til julekort. Og siden det i dag er tredje torsdag i juli har jeg lyst å vise dere dette julekortet med Mama Elephant Fuzzy Hugs.

Disse to skjønningene fargela jeg faktisk på hytta for over to år siden, og bakgrunnen er en nesten 20 år gammel akvarell som aldri ble til noe. Bamsene er fargelagt med Zig Clean Color Real Brush Markers, og jeg har bare prikket fargene på bamsene for å lage en illusjon av pels.

Bamsene er klippet ut med saks, for jeg hadde ikke den tilhørende diesen den gangen jeg gjorde klart dette motivet. Jeg har limt de på med 3D limputer, slik at de kommer litt frem fra bakgrunnen.

Teksten kommer fra det samme stempelsettet, og her har jeg stemplet den med Altenew Antique Gold Pigment Ink. Deretter har jeg skjært den til og limt den over litt vellum og glitterkartong.

Da håper jeg du også ble inspirert til å lage litt julekort. Foreløpig er Fuzzy Hugs et av få julestempel i nettbutikken, men jeg kommer til å kjøpe inn flere utover høsten. Og hvis du har noen ønsker om ulike sett du ønsker jeg skal ta inn så må du gjerne ta kontakt.

Da vil jeg ønske deg en fortsatt fin torsdag! Takk for at du leser bloggen min!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.