Kort

Mama Elephant – Little Airplane Agenda

Når du blir invitert i 50-årsdag til en gammel fallskjermvenninne, ja da må du bare lage kort med fallskjermtema. Og selv om vi ikke hoppet rundkalott, så må jo Little Agenda Airplanes fra Mama Elephant sies å være midt i blinken!

Banneren bak flyet har jeg tegnet selv, og jeg skisserte den først med en blyant, før jeg tegnet over med en Copic Multiliner i 0.5 tykkelse. Disse pennene er både vannfaste og Copic-vennlige, og i motsetning til mange andre merker så holder tusjen seg svart selv om du farger over med akvarellmaling eller Copics.

Fjellene og trærne kommer fra Scene Builder fra Mama Elephant, og passer perfekt som supplement for å lage en liten scene. Jeg har som vanlig stemplet med Versafine Onyx Black på Canson Montval 300 g akvarellpapir.

Scenen er malt med akvarellskrinet jeg selger i butikken, og pensler i størrelse 6 og 1. Jeg orket ikke maskere figurene før jeg begynte å male, så da får jeg litt grovere kanter rundt motivene.

Til slutt har jeg sprutet over litt hvit gouache (ja, fallskjermhoppere hopper i nesten all slags vær…), og pyntet med blanke halvperler i glass. Teksten er en die fra Papirdesign, og jeg har stanset den ut i mørkebrun og hvit kartong.

Da vil jeg ønske dere en fortsatt fin romjul!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.