Kort

hÄnglar & Wings – Smånallar

Bobler du også over av kreativitet når du får nyheter i hus? Som ny forhandler av hÄnglar & Wings har jeg virkelig fått mange godbiter i nettbutikken, og jeg har kost meg med å lage kort sammen med en god venninne. Det er jo så koselig å være kreative sammen!

Motivet på dagens kort er fra settet som heter Smånallar, og jeg har fargelagt med ZIG Clean Color Real Brush. Disse tusjene er bare helt magiske å fargelegge med, og jeg er så glad for at jeg nå kan tilby de i nettbutikken min! Tusjene er veldig nybegynnervennlige, og du kommer langt med bare noen få tusjer.

Jeg har brukt disse fargene:

Hud:

  • 096 Mid Gray
  • 064 Oatmeal
  • 054 Pale Orange

Kinn:

  • 028 Pale Pink
  • 230 Pale Rose

Bukse:

  • 403 Green Gray
  • 073 Vanilla

En av mine favoritteknikker er å plukke opp en mørk farge med en lys, og her har jeg for eksempel brukt 073 Vanilla til å plukke opp den grønne fargen på buksa. Da får du en slags tofarget effekt, og fargen blir enda litt varmere enn om du bare bruker blenderen eller en pensel og vann. Jeg tørker av tusjen på en bit akvarellpapir underveis, slik at jeg ikke drar med den mørke fargen for langt utover.

Kortbasen er kvistkartong, og kortet er ca. 10 x 21 cm. Jeg har pyntet med ulike ark fra Reprint og Maja Design, og stanset ut bladkransen fra Papirdesign i 200 g akvarellpapir (et gammelt bomkjøp som dessverre ikke egnet seg til fargelegging). Jeg synes denne er så fin og dekorativ, og den er også veldig fin å bruke som pynt når du pakker inn en gave.

Det nydelige rutete båndet har jeg kjøpt hos Somlemakeriet, sammen med settet med blomsterdies fra Simple and Basic. Her har jeg stanset ut blomstene i kvistkartong og mønsterark, og deretter sprutet over med gouache. Den lille papirlappen fra Gummiapan øverst på kortet har jeg også kjøpt hos Somlemakeriet, og den kommer til å bli en favoritt hos meg.

Bak pynten har jeg lagt på litt osteklut, og deretter har jeg pyntet med noen enamel dots, et lite hjerte som jeg har heklet av ullgarn, og en tekst fra Papirdesign.

Da vil jeg ønske dere alle riktig fin lørdagskveld!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.