Kort

Mama Elephant – Fly with Me

Påska går mot slutten, og vi har vært både på fjellet og på kysten. På fjellet var det lite snø, og vi lengtet mot vår på kysten. Men der fikk vi se hvor lunefull denne årstiden kan være, så det ble bare noen korte turer ut mellom vindkastene og regnskurene. Enda godt man har en koselig hobby man kan sitte inne med! Jeg fikk strikket litt mer på koften min, og fargela også noen koselige motiv fra Mama Elephant. Gleder meg til å lage noen ferdige kort av de!

Dagens kort lagde jeg derimot en god stund før påske. De søte elefantene kommer fra Mama Elephant Fly with Me, og er fargelagt med Copics. Jeg hadde nok et resteark med Brusho, og jeg fant derfor noen tusjer som passet til fargene på restearket. Motivene er stemplet med Memento Tuxedo Black på Perfect Colouring Paper.

Frontpanelet er stanset ut med en die fra Pinkfresh Studio som heter Slim Stitched Scallop Circles. Teksten er fra det samme stempelsettet som skyene og elefantene, og er stemplet med Versafine Onyx Black for å få et klart, svart trykk.

På ballongene har jeg laget prikker og kryss med en hvit gelpenn, og denne inspirasjonen har jeg hentet hos Alberto Gava på Instagram (@loshakeratoalberto).

Jeg lagde også en konvolutt i samme farge som frontpanelet, og her brukte jeg Cloud Stencil fra My Favorite Things sammen med Distress Oxide Ink for å illustrere skyer. Jeg fargela også en elefant til konvolutten, men denne er limt på uten foam.

Til slutt limte jeg på noen blinkende stjerner, og disse husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt. De er kjempegamle og lite brukt, men på dette kortet passet de perfekt.

Ønsker dere alle en fortsatt fin 1. påskedag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.