Kort

Mama Elephant – Rainy Day

Denne helga starter høstferien her hos oss, og vi hadde egentlig planer om ferie på fjellet. Men, det høljer ned, og værvarselet er mildt sagt elendig! Og når en trønder ser seg slått av været, da er det ille! Derfor deler jeg heller dette kortet med dere i dag, og motivene kunne vel knapt passet bedre.

Bakgrunnen lagde jeg da jeg hadde demo på messa på Olavsgaard, også har jeg brukt Mama Elephant Raindrops Cover Creative Cuts for å skape regndråpene og de stiplede linjene.

Det hvite arket bak frontpanelet er sprayet med shimmerspray, og det gir et fint og delikat shimmer i lyset. Dessverre er det vanskelig å få fram på bildene. Figurene og paraplyen er Mama Elephant Rainy Day, og skyene er fra Mama Elephant A Better Place.

Figurene er fargelagt med ZIG Clean Color Real Brush tusjer, men jeg har kombinert så mange farger her at jeg ikke husker hvilke jeg brukte. Den røde ble for rød i forhold til den lilla og bakgrunnen, så jeg har hatt både grå og litt blå over. Typisk sånn som jeg gjør hvis jeg ikke synes fargene harmonerer. Resultatet blir litt mer grumsete, men det gjør jo ikke noe på en regnværsdag.

Søledammene under motivene er rester fra en annen bakgrunn, og jeg har stanset ut de ovale formene med Create A Smile Cool Cuts Shadows and Flowers. Deretter har jeg hatt på et lag med Glossy Accents.

Til slutt har jeg stemplet på en passende tekst, samt pyntet med noen gamle paljetter fra lageret mitt.

Da vil jeg ønske dere alle en riktig god helg!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.