Tags,  Video

Morsdag og en ny video på YouTube

Gratulerer med morsdagen alle dere flotte mødre der ute! I år blir det feiring uten mann og barn, for jeg er hjemme med nyoperert kne, mens resten av familien er på hytta. Så da blir det middag hos mamma og pappa i stedet.

Helga har jeg brukt til å redigere en ny video til YouTube-kanalen min, og jeg har til og med spilt inn lyd – på engelsk! Det er altså så langt utenfor komfortsonen min som jeg bare kan komme… Ikke liker jeg å høre min egen stemme (men jeg er veldig glad i å snakke, altså…), og ikke er jeg særlig komfortabel med å snakke engelsk. Men, siden mantraet mitt er – man måste bjuda på – så bestemte jeg meg bare for å hoppe i det. Mikrofonen kjøpte jeg for lenge siden, men jeg trengte litt tid på å manne meg opp. Dessuten måtte jeg være alene for i det hele tatt å tørre…

På videoen viser jeg hvordan jeg går frem for å lage en tag. Det er over et år siden jeg lagde en slik sist, og jeg merket at jeg var litt rusten. Men det jeg liker godt med slike tags (finnes det egentlig noe godt norsk navn for de?) er at de er veldig fine til å henge på en vinflaske eller en blomsterbukett. Nå ble det til slutt en gave fra den lokale hobbybutikken på mamma, men jeg brukte da bare tagen som et vanlig kort i stedet.

Det som er gøy med å lage slike tags er at du aldri vet helt hvordan den blir til slutt. Jeg liker å blande de røffe bakgrunnene med glitter og glam, for jeg liker kontrastene det gir. Også kan man ikke gjøre feil, for selv feil er sjarmerende på slike tags. Her ser du at jeg stemplet alfabetstempelet opp ned den første gangen, men det har ikke så mye å si når tagen er ferdig.

Da vil jeg bare ønske dere alle en fortsatt fin søndag og morsdag! Jeg kjenner at jeg gruer meg litt for reaksjoner på mitt siste sprell, men trøster meg med at jeg i alle fall har en 8 år gammel fan hjemme. Hun synes nemlig det er skikkelig kult at mamma har en egen YouTube-kanal. Men jeg får vel slakt for engelsken min. Den er nemlig ikke amerikansk nok for henne….

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.