Kort

Picket Fence Studios – Kylee Boo

Det er så godt å se at det blir lysere for hver dag som går. Det er nok tidlig å tenke på sommeren enda, men det er jammen ikke mye som minner om vinter ute. Så da klinker jeg like godt til med dette kortet som jeg lagde ferdig i fjor høst.

Motivet er Kylee Boo fra Picket Fence Studios. Jeg maskerte bort boblene fra stempelet, og tegnet heller egne, fordi jeg ønsket å fargelegge de også. Boblene er tegnet med en sort Micron penn, og fargelagt med Zig Clean Color Real Brush Markers, slik som resten av motivet. Teksten er fra Let the Wind Carry You fra Altenew.

Bakken under jenta er laget med ulike grå- og grønnfarger. Hvis du vil se hvordan jeg går frem for å illustrere grus og gress finner du en video på det på kanalen min på YouTube. Du finner også videoene mine ved å trykke på de tre strekene ved logoen min øverst til venstre på siden.