Tags

Create A Smile – Bulli

“Jeg kan ikke fargelegge”. Alt for ofte hører jeg noen si akkurat det. Men du KAN! Hvis du vil, og det ikke er noe fysisk som hindrer deg. Og bare for å bevise mitt poeng så har jeg laget to like tags med samme motiv fargelagt på to ulike måter.

Motivet er sjarmerende Bulli fra Create A Smile, og begge motivene er fargelagt med Copic. Det ene har jeg fargelagt som normalt, med 3-4 farger pr. felt. Det andre er derimot fargelagt med kun én farge pr. felt. Ja, det blir litt blassere og får ikke den samme dybden som det andre. Men blir det stygt? Jeg synes ikke det. Og absolutt mer enn bra nok for å kunne brukes på et kort! Og for å gjøre det ekstra enkelt har jeg fargelagt med de samme fargene som på produktbildene.

Jeg brukte en hvit penn for å få litt mer liv på motivene, og på frontruta og lysene har jeg brukt Glossy Accents for å skape inntrykk av at det er glass. Motivene er klipt ut for hånd, og jeg digger saksen fra EK Success! Den liten og spiss, og kommer fint til på de trange plassene.

Tag’ene er Craft Tags fra Ranger. Jeg brukte to ulike stensiler fra Create A Smile, og Unicorn Pigment Ink fra Hero Arts for å lage mønster. Stensilene er Slices Stencil og Huge Polka Dots Stencil. Kombinasjonen med hvitt blekk og brun kartong gir så fint grunnlag for å leke med litt sprekere farger på resten.

Jeg sprutet også over litt hvit gouache ved hjelp av en Distress Splatter Brush. Penselen har en bust som består av lange og tykke plastfiber. Jeg bruker fingrene til å løfte opp plastfibrene, og slipper de gradvis slik at de spruter små dråper maling. Om du ønsker en kul effekt kan du la børsten treffe papiret noen steder.

Arkene er Pastels Slimline Paper Pad fra Studio Light, og mønsterarkene er Into the Woods fra Lawn Fawn. Jeg har skjært de til i litt ulike formater, og stiftet de fast i tagen sammen med en kakeserviett og litt hyssing.

Motivene har jeg limt på med 3D-puter i ulik tykkelse, også har jeg pyntet med sorte og mintfargede dotter fra Simple and Basic.

Teksten kommer fra Hege Foyn Design, og plata Norske affirmasjoner. Og det er så mange fine tekster på den plata! Og disse to passet så godt til disse to tag’ene. Jeg taper tekstene på kartong og klipper de ut med en saks. Da blir de stødigere, og gir et penere resultat når underlaget er litt ujevnt.

Til slutt hengte jeg en tråd av myk hyssing i toppen av hver tag. Denne er fra Hemptique, og er en favoritt! Jeg synes denne i sort og hvitt passer til nesten alt, og den tar igjen det sorte på motivet og teksten.

Et nytt verktøy jeg har lyst til å trekke fram er pinsetten fra Hero Arts. Det er en reverse tweezer, som betyr at du klemmer for å åpne den og slipper for at den skal holde fast noe. Jeg hadde en liknende som jeg pakket bort for noen år siden, for den klarte ikke holde fast litt større biter. Men denne er helt fantastisk å bruke! Holder både perler og tekststripene uten at den mister taket på noe som helst vis. Den anbefales varmt!

Jeg har fargelagt med disse fargene:

Den enkle er fargelagt kun med disse:

Til slutt vil jeg ønske dere en riktig god ferie! Nettbutikken er åpen hele ferien, men ordre vil få lenger behandlingstid. Ta gjerne kontakt dersom du lurer på når neste utsendelse blir!

GOD SOMMER !

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.