Kort

Mama Elephant – Owl Are You – Winter Forest Cover

Har du sett de søte uglene som har kommet inn i nettbutikken? Owl Are You fra Mama Elephant passer til alle årstider, og settet inneholder elementer som gjør det veldig allsidig. Her har jeg har paret det med Winter Forest Cover Creative Cuts, for å vise deg at denne bakgrunnsdiesen kan brukes til mer enn bare julekort.

Jeg stanset ut bakgrunnen i Neenah Classic Crest Solar White kartong i 110 lb tykkelse. Deretter fargela jeg den med Copic Sketch. Neenah kartong er Copic-vennlig, men – obs! obs! – den egner seg ikke til vannfarger! Jeg bruker den stort sett som kortbase, eller til enkel fargelegging med Copic, uten for mange lag med farge.

Ugla og de tilhørende elementene stemplet jeg også på 110 lb tykk Neenah kartong. Jeg foretrekker Memento Tuxedo Black blekk til fargelegging med Copic. Den tørker fort, og blør ikke utover. Oversikt over fargene jeg brukte finner du nederst i innlegget.

Panelet bak skogen er laget med ink blending teknikk med Distress Ink på 80 lb tykk Neenah kartong. Jeg brukte fargene Dried Marigold, Abandoned Coral, Festive Berries, Seedless Preserves og Black Soot. Bakgrunnen ble veldig fin, men alt for skarp i forhold til motivene. Derfor la jeg et stykke vellum over for å duse den ned.

Til slutt monterte jeg panelene på en kortbase av tykk Neenah kartong, limte på elementene med lim og foam. Jeg hadde på litt Glossy Accents og Stickles glitterlim i fargen Crystal på lyktene. Da ser det ut som de skinner!

Jeg brukte disse Copic fargene:

Da vil jeg ønske deg en fortsatt fin fredag!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.