Kort

Create A Smile – Floral Decorations – Tiny Letterings

I dag har jeg et veldig enkelt kort å vise dere. Her er det verken fargelegging eller vanskelige teknikker. Bakgrunnen har jeg laget ved hjelp av Basic Circles Stencil fra Create A Smile og Distress Ink.

Jeg brukte de to minste sirklene på stensilen, og avstanden mellom de tre store sirklene er den samme som fra kanten av stensilen til sirkelen. De to små sirklene har jeg plassert midt mellom de store. Fargene har jeg påført med blenderbørster fra Taylored Expressions, og er fra venstre mot høyre Peacock Feathers, Cracked Pistachio, Salvaged Patina, Evergreen Bough og Tumbled Glass.

Bladene er Floral Decorations fra Create A Smile, og jeg synes de er så dekorative. Jeg har stemplet de med Versafine Onyx Black, som er vannfast og gir en dyp og fin sort farge. De store bokstavene er Tiny Letterings fra Create A Smile. Jeg stemplet en og en bokstav, og brukte en sort penn for å trekke sammen bokstavene dersom jeg bommet litt på avstanden.

Banneren kommer også fra Create A Smile, og jeg har stanset den ut i ett lag hvit kartong og to lag sort. Jeg limer de sorte lagene sammen, og den hvite litt forskjøvet. Teksten har jeg stemplet på forhånd, og jeg former stempelet slik at teksten følger formen på banneren. Her har jeg brukt et gammelt stempel fra lageret mitt.

Panelet har jeg skjært til og limt på et stykke sort kartong, før jeg limer det hele på en kortbase. Kortet er 7 inch bredt, og jeg har derfor brukt en stor blokk fra lageret mitt som kortbase.

Til slutt har jeg tegnet noen sirkler og prikker med Gelly Roll Stardust Clear penn, og limt på noen dekorative iriserende halvperler fra Kat Scrappiness.

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.