Kort

Kenny K. – Martial Arts Boy

Konfirmasjonstiden står for døren, og her i huset er det sønn nummer to som skal konfirmeres i dag. Det har vært travle dager med forberedelser, men nå er både kort og bordkort klare, og jeg kan snart senke skuldrene.

På kortet har jeg brukt et digistempel fra Kenny K. Jeg har skrevet det ut på blekkprinter her hjemme, og fargelagt det med Copic.

Printeren min er ikke optimal med tanke på å fargelegge over blekket, så jeg bruker varmluftspistolen for å være sikker på at det er tørt, også er jeg litt forsiktig med de lyseste fargene.

Mønsterarket kommer fra Papirdesign, og jeg slet lenge med dette kortet, for det hadde passet så mye bedre om gutten bare hadde hatt blått belte… Men jeg kan jo ikke degradere han bare fordi det skal matche papiret og bordpynten…

Jeg har pyntet helt enkelt med masse blomster og litt chipboard fra SnipArt.

Da er det på tide å gjøre seg klar til seremoni. Ønsker dere alle en super lørdag!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.