Kort

hÄnglar & Wings – Fram- och Baktomta

Det er så utrolig gøy å se den enorme responsen de norske tekstemplene våre har fått! Dette er mer enn jeg kunne drømt om, og jeg hadde ikke klart det uten god hjelp fra hÄnglar & Wings. I dag deler jeg mitt aller første kort med egne stempler. Her har jeg brukt settene Julebillett og Julesirkel, sammen med den skjønne jenta fra hÄnglar & Wings Fram- och Baktomta. Hun er fargelagt med ZIG Clean Color Real Brush tusjer, og oversikt over fargene jeg brukte finner dere lenger ned på siden.

Det lekre mønsterarket er Slimline Collection Wedding Plans fra Reprint, og jeg har limt det på et stykke kvistkartong, før jeg limte det hele på en kortbase av Neenah Classic Crest Solar White kartong i 110 lb tykkelse. Jeg bruker bredden på Neenah-kartongen som høyde på kortet, og bredden på mønsterarket er utgangspunkt for bredden på kortet. Ferdig kort blir da ca. 11 x 21,5 cm.

Jeg har stemplet og embosset sirkelen med God Jul-teksten direkte på mønsterarket, og her har jeg brukt embossingpulver i fargen Liquid Platinum. Den gir en dus og litt kald gullfarge, og er min absolutte favoritt ved siden av hvitt embossingpulver. Før embossing påfører jeg antistatisk pulver på papiret slik at embossingpulveret ikke setter seg fast noen andre steder enn der hvor jeg har stemplet teksten. Da blir resultatet så mye bedre, og jeg slipper små gullkorn rundt omkring.

Billettene er stemplet med VersaFine Onyx Black på tykk Neenah-kartong, og fargelagt med Premium Dye Ink fra Gina K. Designs i fargene Blue Denim og Applemint. Jeg har klipt de ut med en spiss og god saks, og farget kanten sort med en Copic Multiliner med brush-tupp.

Den lille runde teksten er stemplet og embosset i samme farge som den store sirkelen. Forskjellen er at jeg har stemplet på kvistkartong, og den har en litt grovere og mer hårete struktur enn mønsterarket. Da blir resultatet også litt grovere. Jeg har stanset ut sirkelen med en rund punch som er 1,5″ i diameter. Den hvite teksten er stemplet og embosset med fint og hvitt embossingpulver på sort kartong, og klippet ut for frihånd.

Den hvite sirkelen er stanset ut med Die 355 Skriblet sirkel fra Kort & Godt sin siste release, og jeg har stanset den ut i tykk Neenah-kartong. Det samme er de hvite bladene fra Reprint.

I toppen av kortet har jeg stanset ut en papirlapp i kvistkartong med en die fra Gummiapan. Teksten er fra stempelsettet Julebillett, og hjertene er stanset ut med Små hjerter fra Papirdesign i tykk Neenah-kartong. Jeg har farget de med samme blekk som billettene.

Til slutt sprutet jeg over litt hvit gouache, og pyntet med champagnefargede Glitter Drops fra Pinkfresh Studio. Den lille sløyfa er Black & White Bakers Twine fra Hemptique.

Jenta er fargelagt i disse fargene:

Hud:

Kinn:

Hår & Sko:

Kjole & Lue:

Skjerf & Votter:

I tillegg brukte jeg 999 Blender på alle flatene.

På baksiden har jeg stemplet et av mine flunkende nye personlige stempel. Sååå fornøyd! Gjett om jeg skal kjøpe flere! Hvis du også har lyst på personlig stempel så er det mulig å forhåndsbestille fram til og med 31. august.

Da vil jeg ønske dere alle en riktig fin mandagskveld!

– Kreativ hilsen fra

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.